Laporta: Ne dođe li Ribery, okrećemo se Fabregasu

Laporta: Ne dođe li Ribery, okrećemo se Fabregasu
BARCELONIN predsjednik Joan Laporta spreman je krenuti u realizaciju transfera koji bi na Nou Camp doveo Cesca Fabregasa, ali samo ukoliko mu se ne ostvari najveća želja prelaznog roka – angažman Francka Riberyja.

Osvajači Lige prvaka u posljednje se vrijeme učestalo spominju kao moguće buduće odredište Arsenalova veznjaka, a prema nekim su navodima spremni u London odaslati zahtjev za tim nogometašem u vrijednosti od 45 milijuna eura. No, Barcelonin prvi čovjek inzistira na tome da je francuski krilni igrač njihova prva opcija, premda je i sam svjestan da će taj posao teško realizirati.

Isto već neko vrijeme, naime, pokušavaju učiniti čelnici madridskoga Reala, a u borbu za Riberyjem upleo se i Liverpool.

"Ribery je bio igrač za kojeg smo bili zainteresirani za neku normalnu svotu, no Bayern ga ne želi prodati. Ukoliko su spremni prodati ga, mi smo ga spremni kupiti, a ako to ne žele okrećemo se Fabregasu", izjavio je Laporta i zaključio: "Nakon prošle sezone potrebni su nam tek manji zahvati u momčadi, lijevi bek, centralni branič i veznjak ili napadač."

Lani je, podsjetimo, Barcelona uz Ligu prvaka osvojila i španjolsko prvenstvo, te Kup kralja.

 

9 komentara

Komentariši