Schuster: Nemamo šanse pobijediti Barcelonu



Veliki je lukavac trener nogometaša Reala Bernd Schuster, jer je šest dana prije superderbija svjetskog nogometa na Nou Campu izjavio da njegov klub "ne može pobijediti"…

Moguće je i da se ne radi o lukavosti, već o stvarnom pesimizmu, jer Real zaostaje devet bodova za Barcelonom, nedostaje mu niz važnih igrača, obrana mu igra klimavo, a derbi se igra u gostima.

– Susret protiv Barcelone brine me manje od bilo kojeg drugog susreta. Tamo nije moguće pobijediti, jer Barcelona "rastura" i mislim da će ovo biti njena godina – rekao je Nijemac poslije novog Realovog poraza od Seville (3-4) na Santiago Bernabeu stadionu.

– Moja momčad može tamo ostaviti dobar dojam, ali se ne može govoriti o nečemu većem od toga.

Real je i na ovoj utakmici ostao bez dva igrača, isključenog Robbena i Marcela, koji je dobio peti žuti karton.

– Molili smo se da nam se nitko ne ozlijedi, ali su nam dvojica suspendirana – dodao je Schuster s dozom ironije.

Španjolski tisak napominje da je Sevilla pobijedila uz sudačku pomoć, jer je vratar Palop nad Higuainom počinio očigledan jedanaesterac, no umjesto najstrože kazne sudac je dosudio crveni karton Robbenu zbog prigovora! Taj se incident dogodio kod 3-3, a ubrzo je Sevilla postigla četvrti i odlučujući pogodak.

Ostvare li se Schusterove prognoze, iskrene ili ne, Barcelona će se idućeg vikenda naći na 12 bodova iznad Reala, a njemačkom će treneru vjerojatno započeti novo odbrojavanje do otkaza.

SCHUSTER DOBIO OTKAZ…NOVI TRENER REALA- JUANDE RAMOS…

4 komentara

Komentariši