Xavi napušta Nou Camp?



Playmaker španjolske reprezentacije i najbolji igrač Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj nalazi se na izlaznim vratima Barcelone! Naime, Xavijevi predstavnici već su desetak puta razgovarali s čelnicima katalonskog ponosa vezano uz novi ugovor, no dogovora nema.

Xavi zahtjeva plaću koja bi ga izjednačila s najboljim svjetskim veznjacima, ali i sa najplaćenijim nogometašima Barcelone – Messijem, Puyolom, Henryjem i Eto'om. Txiki Begiristain, sportski direktor Barcelone, pokušao je objasniti razloge zbog kojih se dvije strane ne mogu usuglasiti.

– Xavi je sjajan igrač i ima (pre)velika očekivanja od novog ugovora. U svijetu nogometa teško je provesti ovakav posao zbog velike sume novaca i trajanja ugovora. Kad bi se radilo o lakom poslu, već bi bio zgotovljen, zabrinut je Begiristain.

Španjolskom reprezentativcu ugovor ističe za 18 mjeseci i ukoliko se ne dogovori s Barceloninim čelnicima moguć je Xavijev transfer kako bi i klub nešto zaradio. Situaciju na Nou Campu sa zanimanjem prati Arsene Wenger koji u Arsenalu želi vidjeti vezni par iz
snova Xavi – Fabregas
                                                                                                  


1 komentar

Komentariši